Feliz Navidad - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van Bart Buijsse - WaarBenJij.nu Feliz Navidad - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van Bart Buijsse - WaarBenJij.nu

Feliz Navidad

Blijf op de hoogte en volg Bart

22 December 2012 | Chili, Santiago de Chile

Dag Nederland,

Ik ben inmiddels twee weken onderweg in het noorden van Chili en vanochtend ook aangekomen in de hoofdstad Santiago de Chile. De afgelopen tijd heb ik gereis met een Franse vriend uit Lima, Maxime en inmiddels ben ik met Joris, ook uit Tilburg. Verder zijn we onderweg al veel leuke mensen tegengekomen, zowel locaal als internationaal. Morgen stapt ook Pieter het vliegtuig in om deel uit te maken van onze fantastische reis.
De 26e verlaat ik Chili voor Mendoza in Argentinië en dan volgt een volledige update met alle ervaringen en verhalen die we hier meemaken.
Door middel van dit berichtje wil ik eigenlijk alleen iedereen hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar toewensen, en misschien ook een beetje jaloers maken doormiddel van een paar strandfoto´s. Ter informatie, de temperatuur ligt hier rond de 30 graden!
We zien elkaar in januari, nog minder dan een maand te gaan!

Chauu

• 22 December 2012 - 23:06

Marianne:

Dag Bart,

Voor jullie ook fijne dagen toegewenst en nog een heeeeleee mooie vakantie.

Hier wordt het gezellig druk de komende dagen.
    Het gaat weer lukken we gaan er voor.
    Dagdag gr Marianne

• 23 December 2012 - 11:26

Karel En Thea:

Hoi Bart,
    Voor jullie ook hele fijne feestdagen en geniet samen met Pieter van een heerlijke vakantie.
    Groetjes uit een zéér regenachtig Breskens.
    Karel en Thea

• 23 December 2012 - 19:43

Diana:

Fijne feestdagen samen met Pieter!!Groeten.

• 26 December 2012 - 16:09

Guuust En Ria Poppe:

Hoi Bart
    Ziet er goed uit met die muts in die kou daar ?
    Veel plezier nog en tot volgend jaar en de Garoeten uut Bresjes
    Guust en Ria

• 27 December 2012 - 10:21

Tante Chris:

Hoi Bart en Pieter,
    Namens de hele familie Buysse groetjes uit Biervliet.
    We komen de feestdagen goed door, jullie ook wel zo te zien en te lezen.
    Alvast de beste wensen voor het Nieuwe Jaar en succes verder met de studie en de nieuwe avonturen.
    Dat zal zeker lukken!
    (Feliz Navidad doet me denken aan een prachtig kerstlied van Jose Feliciano waarin de tekst
    "I wanna wish you a Merry Christmas" voorkomt, zeer toepasselijk deze dagen.)

Verslag uit: Chili, Santiago de Chile

Peru 2012